Scouting de RuyterFranse LelieElke zaterdag het water op!

Banner01

OnderZeil

Bij Scouting de Ruyter staat plezier centraal. Plezier met elkaar en ook actief zijn en veel leren.

's-Zomers doen we uiteraard veel op en rond het water. In de winter onderhouden we onze boten maar doen we ook veel gezellige dingen bij ons clubhuis.

Een paar keer per jaar houden we een weekendkamp voor alle scouts in ons Clubhuis. In de zomer houden we ook een weekkamp voor de Zeeverkenners. Meestal zijn we dan te gast bij een andere scoutinggroep.

Kijk gerust eens rond op onze site en -nog leuker- kom eens kijken op zaterdag. We zijn er bijna elk weekend. Alleen in de vakanties slaan we soms een weekje over. Meer hierover vind je in de agenda.

Let op! Extra activiteiten

Op 2- en 9 maart zijn er activiteiten gepland met afwijkende tijden en plaatsen. Kijk in de kalender voor meer informatie.