Algemeen Brieven Water Scouts

Collecte Jantje Beton

Ook dit jaar, 2020 hebben de Waterscouts van Scouting De Ruyter weer meegedaan aan de COLLECTE JANTJE BETON.
Van maandag 2 t/m vrijdag 6 maart hebben Waterscouts ’s avonds van 18.00 tot 20.00 uur met de bussen langs de huizen in Ommoord, door weer en wind, gecollecteerd.
Zaterdag werd er de hele dag gecollecteerd op de winkelcentra “Binnenhof” en “Hesseplaats”.

De inzet van de Waterscouts en de leiding was weer fantastisch. Wat een doorzettingsvermogen blijkt iedereen dan weer te hebben voor de goede doelen.

De opbrengst mag er dan ook zijn!

€2575.33

Er is €2575.33 opgehaald. Van de opbrengst gaat de helft, € 1287.67 naar Scouting De Ruyter en de andere helft naar JANTJE BETON, STOP NOOIT MET SPELEN!

Scouting De Ruyter heeft dit jaar het meeste geld opgehaald van de Rotterdamse verenigingen! We zijn dus best wel een beetje trots!

Een mooi resultaat voor beide doelen.

COLLECTE JANTJE BETON
27 augustus ’20