Algemeen Brieven Corona Kalender

CORONAVIRUS UPDATE

Scouting Nederland heeft haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van Scoutinggroepen in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 1 juni niet door te laten gaan. Scouting De Ruyter volgt het advies van Scouting Nederland. Dit betekent dat de opkomsten die tot 1 juni gepland staan NIET doorgaan.

Inmiddels missen we het samen leuke zaterdagen beleven met de Welpen en de Waterscouts. We weten dat dit ook voor jullie zo is. De leiding is wel regelmatig op het clubhuis aan het klussen aan de bestrating, het afdak bij de werkkeet en aan de boten. Zodra we weer mogen “Scouten” willen we natuurlijk ook varen en niet meer aan de boten werken.
Het zou mooi zijn als we voor de zomervakantie weer opkomsten mogen draaien, maar wel op een verantwoorde manier. We zullen geen risico’s nemen.

Of we het zomerkamp van de Waterscouts gaan houden? Iedereen kijkt daar ieder jaar naar uit! We hopen dat het lukt maar zekerheid is er nog niet. Dat is nog afwachten. We denken na over eventueel alternatieve oplossingen voor de zomervakantie. Welpen en Waterscouts houden jullie het nog vol?
Zodra het weer kan gaan we er met zijn allen weer helemaal tegenaan!

We hopen dat iedereen nog in goede gezondheid verkeert. Ook jullie familie, oma’s en opa’s. Let in ieder geval op jezelf want niemand verdient het om ziek te worden.

Samen staan we sterk, STERKER DOOR STRIJD

We zullen jullie zodra er meer informatie vanuit Scouting Nederland is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

CORONAVIRUS UPDATE
29 augustus ’20