Algemeen Brieven Corona Kalender

We Gaan er Weer Voor!

Zaterdag 6 juni zijn de Welpen en de Waterscouts weer welkom op het clubhuis!

Wij zijn ontzettend blij dat we weer met z’n allen leuke opkomsten kunnen houden.
Wel zijn er nog de nodige aanpassingen maar na zo’n lange tijd zonder opkomsten moet het fijn zijn om weer naar de scouting te kunnen gaan!
We hopen dat iedereen weer mee kan doen.
Wanneer je klachten hebt, zoals verkoudheid, BLIJF DAN THUIS!
Meld je wel even af op de groepstelefoon (0654734292).

OPKOMSTEN

De opkomsttijden zijn tijdelijk aangepast.
Welpen: 12.00 uur tot 14.30 uur.
Waterscouts: 15.00 uur tot 18.00 uur.

VRIENDEN EN VRIENDINNEN

Na ruim twee maanden thuis zitten zijn we allemaal weer blij opkomsten te kunnen houden. We staan open voor het meenemen van vrienden en vriendinnen door de Welpen zodat ze ook weer wat afwisseling hebben. Ze kunnen de komende weken geheel vrijblijvend meedoen. Alleen wel even van te voren melden.

ZOMERVAKANTIE

Wij hebben bedacht dat het voor de leden leuk kan zijn om tijdens de zomervakantie gewoon opkomsten te blijven draaien. We zullen dan de belangstelling peilen en vragen om tijdig aan te geven of je meedoet.
Hierover volgt een nieuwe briefing.

ZOMERKAMP WATERSCOUTS

Het zomerkamp Waterscouts is gepland van zaterdag 18 t/m zaterdag 25 juli. Of het zomerkamp door kan gaan is nog niet bekend. In de week van 8 juni wordt bekend of de kampen in Nederland doorgang kunnen vinden.

HYGIENE

Onder andere het wassen van handen blijft een belangrijk item waarop we streng zullen toezien.
• Het meenemen van eten en drinken is toegestaan.
• Het meenemen van snoep is niet toegestaan.
• Het onderling uitdelen van eten, drinken en snoep is niet toegestaan.

DE REGELS

De Rijksoverheid en de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond hebben beiden regels opgesteld voor sportclubs. Scouting valt ook onder deze regels.

Voor kinderen t/m 18 jaar geldt géén 1.5 METER regel.
Voor de leiding onderling en t.o.v. de kinderen geldt WEL de 1.5 METER regel!

Naar de Scouting komen en naar huis gaan geldt WEL de 1.5 METER regel!

Er mag gebruik worden gemaakt van de clubhuizen.

Het is niet toegestaan dat ouders op het terrein komen. Wanneer kinderen worden gebracht en gehaald moeten de ouders meteen weer vertrekken (1.5 METER regel).
De kinderen moeten 5 minuten na het sluiten van de opkomst het terrein hebben verlaten.

WE GAAN ER WEER VOOR!
3 juni ’20