Algemeen Brieven Corona Kalender

CORONAVIRUS

Beste ouders/verzorgers,

Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van Scoutinggroepen in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten en kampen tot en met 31 maart niet door te laten gaan.

In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats. Met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging.

Onze Scoutinggroep volgt het advies van Scouting Nederland. Dit betekent dat de opkomsten de komende weken die tot 31 maart gepland stonden NIET doorgaan.

Uiteraard kost het ons pijn en moeite om deze beslissing te moeten nemen maar de gezondheid van iedereen staat voorop.

We zullen u zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen.

CORONAVIRUS
26 augustus ’20