Algemeen Brieven Corona Kalender Water Scouts Welpen

Nieuwe start

Beste ouders/verzorgers,  Welpen en Waterscouts,

JULLIE ZIJN ZATERDAG 6 MAART WEER WELKOM OP HET CLUBHUIS!

Of we blij zijn? Wij wel, jullie toch ook?
Na weer een lange periode zonder Scouting is het de hoogste tijd om bij elkaar te komen. Wel zijn er nog de nodige aanpassingen maar na zo’n lange tijd zonder opkomsten moet het fijn zijn om weer naar de scouting te kunnen gaan!
We hopen dat iedereen weer mee kan doen.

OPKOMSTEN

De opkomsttijden zijn tijdelijk aangepast.
Welpen en Waterscouts: 12.00 uur tot 14.30 uur.
Oudere Waterscouts: Bianca, Davey, Isa, Jort, Kevin en Rick  14.30 uur tot 17.00 uur.

DE REGELS

Het is niet toegestaan om in de clubhuizen te verblijven anders dan toiletbezoek!
Dit betekent dat warme kleding noodzakelijk is.
Bij slechte weersverwachtingen zullen we op vrijdag de opkomst afzeggen. Er zijn geen schuilplaatsen.
Wanneer je klachten hebt, zoals verkoudheid, BLIJF DAN THUIS!
Meld je wel even af op de groepstelefoon (0654734292).

HYGIENE

Onder andere het wassen van handen blijft een belangrijk item waarop we streng zullen toezien.

• Het meenemen van eten en drinken is toegestaan.
• Het meenemen van snoep is niet toegestaan.
• Het onderling uitdelen van eten, drinken en snoep is niet toegestaan.

VRIENDEN EN VRIENDINNEN

Na ruim twee maanden thuis zitten zijn we allemaal weer blij opkomsten te kunnen houden. We staan open voor het meenemen van vrienden en vriendinnen zodat ze ook weer wat afwisseling hebben en kennismaken met Scouting. Ze kunnen de komende weken geheel vrijblijvend meedoen.

Nieuwe start
27 juli ’21